oferte si preturi in romania

Magazine A-Z

Videotelefon Ip Multimedia Grandstream Gxv 3275

 
Imagine Videotelefon Ip Multimedia Grandstream Gxv 3275
 
Videotelefon Ip Multimedia Grandstream Gxv 3275 999.00 RON spre magazinul a2t.ro »

Videotelefon IP multimedia Grandstream GXV 3275 .AVideo Telefonul IP GXV3275 cu sistem Android este o solutie all-in-one fiind o combinatie intre un video telefon IP cu 6 linii cu solutie de videoconferinta multi-platforma si un smartphone Android. A Acest videotelefon IP functioneaza cu sistemul de operare Android si prin urmare ofera acces deplin la multe aplicatii Android din Google Play Store, A Suporta integrarea cu diverse video camere IP de supraveghere de la care se pot primi alerte/alarme A Prin combinarea a mai multe dispozitive intr-unul singur, GXV3275 este solutia ideala pentru toate nevoile de comunicare, de productivitate sau video conferinte A Alte caracteristici A A a– (citeste mai mult...)

dubi.ro nu vinde produsul "Videotelefon Ip Multimedia Grandstream Gxv 3275". Acesta este vândut în magazinul online a2t.ro

.

Cauta, verifica oferta si beneficiezi de pret redus doar aici. Găseste cele mai bune reduceri Videotelefon Ip Multimedia Grandstream Gxv 3275 pe dubi.ro. Poți cumpăra Videotelefon Ip Multimedia Grandstream Gxv 3275 de la sute de magazine online de încredere care expediază produse în toată România, având cele mai bune oferte Videotelefon Ip Multimedia Grandstream Gxv 3275. Citeşte părerile cumpărătorilor de pe siteul nostru, vezi imagini cu Videotelefon Ip Multimedia Grandstream Gxv 3275 şi descoperă toate specificațiile. Doar pe dubi.ro poți găsi cele mai bune oferte şi reduceri la Echipamente Voip. Cumpără la cel mai mic preț din ofertă sau alege din sutele de produse similare produsele dorite.

Exclusiv Online până la 50% Reducere. Ofertă Specială cu Livrare Rapidă, profită Astăzi. Cumpără Acum Videotelefon Ip Multimedia Grandstream Gxv 3275 !

Preţuri Echipamente Voip în ofertă

Vezi oferte active cu reduceri de preturi la sute de magazine online ca emag, flanco, altex si multe alte magazine romanesti.

Cauta, verifica oferta si beneficiezi de pret redus doar aici pe dubi.ro

Găseste cele mai bune reduceri Videotelefon Ip Multimedia Grandstream Gxv 3275 pe dubi.ro. Poți cumpăra Videotelefon Ip Multimedia Grandstream Gxv 3275 de la sute de magazine online de încredere care expediază produse în toată România, având cele mai bune oferte Videotelefon Ip Multimedia Grandstream Gxv 3275. Citeşte părerile cumpărătorilor de pe siteul nostru, vezi imagini cu Videotelefon Ip Multimedia Grandstream Gxv 3275 şi descoperă toate specificațiile. Doar pe dubi.ro poți găsi cele mai bune oferte şi reduceri la Echipamente Voip. Cumpără la cel mai mic preț din ofertă sau alege din sutele de produse similare produsele dorite.

Aceste preturi şi transportul produselor sunt valide pentru toata România incluzand transportul în cele mai mari orase precum Bucureşti, Timişoara, Arad, Braşov, Tulcea, Galați, Cluj, Iaşi, Constanța, Craiova, Ploieşti, Oradea, Braila, Piteşti, Sibiu, Bacău, Targu Mureş, Baia Mare, Buzau, Botoşani, Satu Mare, Suceava, Piatra Neamț, Târgovişte, Focşani, Bistrița. Pentru mai multe detalii despre livrare te rugăm să te documentezi pe siteul/rile partenerilor noştri.

Alege din magazinele online disponibile aici: ofertele magazinelor romanesti

Cel mai mic pret gasit incepe de la 999.00 RON

 

Produse similare

 
Imagine Telefon Voip 1 Cont Sip Grandstream Gxp1610
 

Telefon Voip 1 Cont Sip Grandstream Gxp1610 

Telefon VOIP 1 cont SIP Grandstream GXP1610 A O solutie economica pentru birouri mici, GXP1610 este un telefon IP simplu ideal pentru intreprinderile mici si mijlocii (IMM-uri), GXP1610 este bazat pe sistemul de operare Linux, GXP1610 are un singur cont SIP, 3 taste programabile XML, suporta, eniuri in diverse limbi si conferinta 3-way, GXP1610 are un ecran LCD 132x48 si doua porturi Ethernet 10/100Mbps....


 
Imagine Aparat Dect Viop Grandstream Cu Baza Dp750-720
 

Aparat Dect Viop Grandstream Cu Baza Dp750-720 

Aparat DECT VIOP Grandstream cu baza DP750/720.AInclude baza Grandstream DP720. Maxim 5 statii pe o baza. DP720 este un telefon VoIP fara fir DECT care permite utilizatorilor sa mobilizeze reteaua VoIP in intreaga afacere, depozit, magazin de vanzare cu amanuntul si mediu rezidential. Este sustinuta de statia de baza DP550 DECT VoIP de la Grandstream Caracteristici: Sprijinit de statia de baza DPECT...


 
Imagine Telefon Voip 1 Cont Sip Alimentare Poe Grandstream Gxp1615
 

Telefon Voip 1 Cont Sip Alimentare Poe Grandstream Gxp1615 

Telefon VOIP 1 cont SIP alimentare POE Grandstream GXP1615.AO solutie economica pentru birouri mici. Alimentare POE. GXP1610 este un telefon IP simplu ideal pentru intreprinderile mici si mijlocii (IMM-uri), GXP1610 este bazat pe sistemul de operare Linux, GXP1610 are un singur cont SIP, 3 taste programabile XML, suporta, eniuri in diverse limbi si conferinta 3-way, GXP1610 are un ecran LCD 132x48...