oferte si preturi in romania

Magazine A-Z

Yala Aplicata Dreapta Viro, Pentru Exterior, Cu Buton, 12v

 
Imagine Yala Aplicata Dreapta Viro, Pentru Exterior, Cu Buton, 12v
 
Yala Aplicata Dreapta Viro, Pentru Exterior, Cu Buton, 12v 179.00 RON spre magazinul a2t.ro »

Yala aplicata dreapta VIRO (Italia), pentru exterior, cu buton, 12V . Este o yala aplicata cu buton de iesire. Se monteaza pe partea dreapta.A Pachet cu butuc si 3 chei incluse. Buton de deblocare pe interior manual. Pachetul contine contra/placa si alimentarea se face la 12V CC. Consumul este de cca 1 AH Instalare : orizontal. Placa : A adjustabila de la 50 la 80 mm ,A Voltaj : standard 12V AC Carcasa : turnata din otel si vopsita.A MAner: nylon E i piuliEA cilindru nylon / apAsare inel buton. Zavor: AalamA masivA, autoblocant Ejector: oEel nichelat, A®ncorporatA A®n dispozitivul de blocare. Buton de apAsare: alamA. Cilindri: alamA masivA. Chei : include 3 chei de nickel. A Manual instalare (citeste mai mult...)

dubi.ro nu vinde produsul "Yala Aplicata Dreapta Viro, Pentru Exterior, Cu Buton, 12v". Acesta este vândut în magazinul online a2t.ro

.

Cauta, verifica oferta si beneficiezi de pret redus doar aici. Găseste cele mai bune reduceri Yala Aplicata Dreapta Viro, Pentru Exterior, Cu Buton, 12v pe dubi.ro. Poți cumpăra Yala Aplicata Dreapta Viro, Pentru Exterior, Cu Buton, 12v de la sute de magazine online de încredere care expediază produse în toată România, având cele mai bune oferte Yala Aplicata Dreapta Viro, Pentru Exterior, Cu Buton, 12v. Citeşte părerile cumpărătorilor de pe siteul nostru, vezi imagini cu Yala Aplicata Dreapta Viro, Pentru Exterior, Cu Buton, 12v şi descoperă toate specificațiile. Doar pe dubi.ro poți găsi cele mai bune oferte şi reduceri la Yala Electromagnetica. Cumpără la cel mai mic preț din ofertă sau alege din sutele de produse similare produsele dorite.

Exclusiv Online până la 50% Reducere. Ofertă Specială cu Livrare Rapidă, profită Astăzi. Cumpără Acum Yala Aplicata Dreapta Viro, Pentru Exterior, Cu Buton, 12v !

Preţuri Yala Electromagnetica în ofertă

Vezi oferte active cu reduceri de preturi la sute de magazine online ca emag, flanco, altex si multe alte magazine romanesti.

Cauta, verifica oferta si beneficiezi de pret redus doar aici pe dubi.ro

Găseste cele mai bune reduceri Yala Aplicata Dreapta Viro, Pentru Exterior, Cu Buton, 12v pe dubi.ro. Poți cumpăra Yala Aplicata Dreapta Viro, Pentru Exterior, Cu Buton, 12v de la sute de magazine online de încredere care expediază produse în toată România, având cele mai bune oferte Yala Aplicata Dreapta Viro, Pentru Exterior, Cu Buton, 12v. Citeşte părerile cumpărătorilor de pe siteul nostru, vezi imagini cu Yala Aplicata Dreapta Viro, Pentru Exterior, Cu Buton, 12v şi descoperă toate specificațiile. Doar pe dubi.ro poți găsi cele mai bune oferte şi reduceri la Yala Electromagnetica. Cumpără la cel mai mic preț din ofertă sau alege din sutele de produse similare produsele dorite.

Aceste preturi şi transportul produselor sunt valide pentru toata România incluzand transportul în cele mai mari orase precum Bucureşti, Timişoara, Arad, Braşov, Tulcea, Galați, Cluj, Iaşi, Constanța, Craiova, Ploieşti, Oradea, Braila, Piteşti, Sibiu, Bacău, Targu Mureş, Baia Mare, Buzau, Botoşani, Satu Mare, Suceava, Piatra Neamț, Târgovişte, Focşani, Bistrița. Pentru mai multe detalii despre livrare te rugăm să te documentezi pe siteul/rile partenerilor noştri.

Alege din magazinele online disponibile aici: ofertele magazinelor romanesti

Cel mai mic pret gasit incepe de la 179.00 RON

 

Produse similare

 
Imagine Yala Aplicata Stanga, De Exterior, Cu Buton, 12v Viro
 

Yala Aplicata Stanga, De Exterior, Cu Buton, 12v Viro 

Yala electrica VIRO V05 cu buton de iesire este perfecta pentru usi si porti pietonale. Caracteristicile si finisajul ei o face sa fie perfecta chiar si pe usile de lemn.A A Instalare : orizontal. Placa : A adjustabila de la 50 la 80 mm ,A Voltaj : standard 12V AC Carcasa : turnata din otel si vopsita.A MAner: nylon E i piuliEA cilindru nylon / apAsare inel buton. Zavor: AalamA masivA, autoblocant...