oferte si preturi in romania

Magazine A-Z

Yala Electromagnetica Aplicata Electra Yem.22x

 
Imagine Yala Electromagnetica Aplicata Electra Yem.22x
 
Yala Electromagnetica Aplicata Electra Yem.22x 144.00 RON spre magazinul a2t.ro »

Yala electromagnetica aplicata Electra YEM.22x . Se poate monta pe exterior. Material Polyamida. Este realizata din materiale speciale care nu se degradeaza, montare in interior si exterior pe orice tip de material (metal, aluminiu, PVC). A A A Caracteristici:A A a Alimentare in curent continuu a Tensiune/curent: 12 V/0,7 Ah a Culori disponibile: gri, negru a Realizata din materiale speciale care nu se degradeaza a Montare in interior si exterior pe orice tip de material (metal, aluminiu, PVC) a Functioneaza in orice conditii de mediu exterior a Se livreaza cu piesa blocare plonjor a Dimensiuni: 125 x 122 x 42 mm A Atentie! Este necesara o sursa de alimentare 12V (Nu este inclusa in pachet).

dubi.ro nu vinde produsul "Yala Electromagnetica Aplicata Electra Yem.22x". Acesta este vândut în magazinul online a2t.ro

.

Cauta, verifica oferta si beneficiezi de pret redus doar aici. Găseste cele mai bune reduceri Yala Electromagnetica Aplicata Electra Yem.22x pe dubi.ro. Poți cumpăra Yala Electromagnetica Aplicata Electra Yem.22x de la sute de magazine online de încredere care expediază produse în toată România, având cele mai bune oferte Yala Electromagnetica Aplicata Electra Yem.22x. Citeşte părerile cumpărătorilor de pe siteul nostru, vezi imagini cu Yala Electromagnetica Aplicata Electra Yem.22x şi descoperă toate specificațiile. Doar pe dubi.ro poți găsi cele mai bune oferte şi reduceri la Interfon Audio Electra. Cumpără la cel mai mic preț din ofertă sau alege din sutele de produse similare produsele dorite.

Exclusiv Online până la 50% Reducere. Ofertă Specială cu Livrare Rapidă, profită Astăzi. Cumpără Acum Yala Electromagnetica Aplicata Electra Yem.22x !

Preţuri Interfon Audio Electra în ofertă

Vezi oferte active cu reduceri de preturi la sute de magazine online ca emag, flanco, altex si multe alte magazine romanesti.

Cauta, verifica oferta si beneficiezi de pret redus doar aici pe dubi.ro

Găseste cele mai bune reduceri Yala Electromagnetica Aplicata Electra Yem.22x pe dubi.ro. Poți cumpăra Yala Electromagnetica Aplicata Electra Yem.22x de la sute de magazine online de încredere care expediază produse în toată România, având cele mai bune oferte Yala Electromagnetica Aplicata Electra Yem.22x. Citeşte părerile cumpărătorilor de pe siteul nostru, vezi imagini cu Yala Electromagnetica Aplicata Electra Yem.22x şi descoperă toate specificațiile. Doar pe dubi.ro poți găsi cele mai bune oferte şi reduceri la Interfon Audio Electra. Cumpără la cel mai mic preț din ofertă sau alege din sutele de produse similare produsele dorite.

Aceste preturi şi transportul produselor sunt valide pentru toata România incluzand transportul în cele mai mari orase precum Bucureşti, Timişoara, Arad, Braşov, Tulcea, Galați, Cluj, Iaşi, Constanța, Craiova, Ploieşti, Oradea, Braila, Piteşti, Sibiu, Bacău, Targu Mureş, Baia Mare, Buzau, Botoşani, Satu Mare, Suceava, Piatra Neamț, Târgovişte, Focşani, Bistrița. Pentru mai multe detalii despre livrare te rugăm să te documentezi pe siteul/rile partenerilor noştri.

Alege din magazinele online disponibile aici: ofertele magazinelor romanesti

Cel mai mic pret gasit incepe de la 144.00 RON

 

Produse similare

 
Imagine Sistem De Control Acces Electra Prx.1sp
 

Sistem De Control Acces Electra Prx.1sp 

Sistem de control acces Electra PRX.1SP. Se poate folosi doar cu tagurile ELECTRA. Se foloseste de obicei pentru scarile de bloc, a doua intrare/iesire din spate. A Suprafata GLASS 6 mm + carcasa plastic ~ Acces RFID securizat ~ Functii: control acces, deschidere usa, semnalizari luminoase status functionare. A Dispozitiv control acces, montaj aparent, 121 x 66 x 24 mm.


 
Imagine Sursa De Alimentare In Comutatie Electra Psu.113v2.btrr4
 

Sursa De Alimentare In Comutatie Electra Psu.113v2.btrr4 

Sursa de alimentare in comutatie ElectraAPSU.113V2.BTRR4 Aceasta sursa de alimentare inlocuieste produsul :ASAC.V1A.ACCA Sursa de alimentare in comutatie, montaj aparent, 240 x 190 x 84 mm, alba Tensiune de alimentare 110 ...230AV c.a. / 50-60Hz ~ATensiune de iesire: 13.5Vc.c./2Ac.c. ~ Protectie la fluctuatii de tensiune pe retea ~ Protectii la scurtcircuit pe ambele iesiri ~ Pot functiona in paralel...