oferte si preturi in romania

Magazine A-Z

Yala Electromagnetica Usi De Sticla Cartela Si Cod Yx-3000t-r

 
Imagine Yala Electromagnetica Usi De Sticla Cartela Si Cod Yx-3000t-r
 
Yala Electromagnetica Usi De Sticla Cartela Si Cod Yx-3000t-r 2499.00 RON spre magazinul a2t.ro »

Yala electromagnetica usi de sticla cartela si cod YX-3000T-R. Yala electromagnetica usi de sticla cartela si cod YX-3000T-R Apentru usi de sticla, cu functii de alarma, inrolare chei (taguri) a maxim 25 si telecomenzi a maxim 10. CARACTERISTICI Deschidere electrica sau manuala Functie de auto-inchidere Tastatura cu senzor de atingere digitala (inrolare un singur cod) Buton interior de inchidere/ deschidere Inrolare 25 de chei (taguri) si inrolare maxim 10 telecomenzi 4 chei (taguri) incluse si 2 telecomenzi incluse Indicator baterii; Alarma Terminal exterior pentru baterie 9V SPECIFICATII a Alimentare - 4 baterii AA 1.5VA a Temperatura de functionare: -20AC~70AC a Dimensiuni yala: L145mm x W70mm (citeste mai mult...)

dubi.ro nu vinde produsul "Yala Electromagnetica Usi De Sticla Cartela Si Cod Yx-3000t-r". Acesta este vândut în magazinul online a2t.ro

.

Cauta, verifica oferta si beneficiezi de pret redus doar aici. Găseste cele mai bune reduceri Yala Electromagnetica Usi De Sticla Cartela Si Cod Yx-3000t-r pe dubi.ro. Poți cumpăra Yala Electromagnetica Usi De Sticla Cartela Si Cod Yx-3000t-r de la sute de magazine online de încredere care expediază produse în toată România, având cele mai bune oferte Yala Electromagnetica Usi De Sticla Cartela Si Cod Yx-3000t-r. Citeşte părerile cumpărătorilor de pe siteul nostru, vezi imagini cu Yala Electromagnetica Usi De Sticla Cartela Si Cod Yx-3000t-r şi descoperă toate specificațiile. Doar pe dubi.ro poți găsi cele mai bune oferte şi reduceri la Yala Electromagnetica. Cumpără la cel mai mic preț din ofertă sau alege din sutele de produse similare produsele dorite.

Exclusiv Online până la 50% Reducere. Ofertă Specială cu Livrare Rapidă, profită Astăzi. Cumpără Acum Yala Electromagnetica Usi De Sticla Cartela Si Cod Yx-3000t-r !

Preţuri Yala Electromagnetica în ofertă

Vezi oferte active cu reduceri de preturi la sute de magazine online ca emag, flanco, altex si multe alte magazine romanesti.

Cauta, verifica oferta si beneficiezi de pret redus doar aici pe dubi.ro

Găseste cele mai bune reduceri Yala Electromagnetica Usi De Sticla Cartela Si Cod Yx-3000t-r pe dubi.ro. Poți cumpăra Yala Electromagnetica Usi De Sticla Cartela Si Cod Yx-3000t-r de la sute de magazine online de încredere care expediază produse în toată România, având cele mai bune oferte Yala Electromagnetica Usi De Sticla Cartela Si Cod Yx-3000t-r. Citeşte părerile cumpărătorilor de pe siteul nostru, vezi imagini cu Yala Electromagnetica Usi De Sticla Cartela Si Cod Yx-3000t-r şi descoperă toate specificațiile. Doar pe dubi.ro poți găsi cele mai bune oferte şi reduceri la Yala Electromagnetica. Cumpără la cel mai mic preț din ofertă sau alege din sutele de produse similare produsele dorite.

Aceste preturi şi transportul produselor sunt valide pentru toata România incluzand transportul în cele mai mari orase precum Bucureşti, Timişoara, Arad, Braşov, Tulcea, Galați, Cluj, Iaşi, Constanța, Craiova, Ploieşti, Oradea, Braila, Piteşti, Sibiu, Bacău, Targu Mureş, Baia Mare, Buzau, Botoşani, Satu Mare, Suceava, Piatra Neamț, Târgovişte, Focşani, Bistrița. Pentru mai multe detalii despre livrare te rugăm să te documentezi pe siteul/rile partenerilor noştri.

Alege din magazinele online disponibile aici: ofertele magazinelor romanesti

Cel mai mic pret gasit incepe de la 2499.00 RON

 

Produse similare

 
Imagine Yala Electromagnetica Cu Maner Acces Cod Sau Cartela Si Cheie Dla-5500-pw
 

Yala Electromagnetica Cu Maner Acces Cod Sau Cartela Si Cheie Dla-5500-pw  1049.00 RON  (-12.00 %)

Yala electromagnetica cu maner acces cod sau cartela si cheie DLA-5500-PW. Yala electromagnetica cu maner acces cod sau cartela si cheie DLA-5500-PW SPECIFICATII 12 taste (0-9, * #) Caracteristici: deschidere cu cod, cartela (MIFARE - S50 13.56MHz) si cheie mecanica; Standalone (nu necesita software), include broasca cu blocare in 3 puncte, interax de 85mm. Finisaj: Crom satinat Alimentare: 4xAA Material:...


 
Imagine Yala Electromagnetica Aplicata Vertical
 

Yala Electromagnetica Aplicata Vertical 

Yala electromagnetica aplicata VERTICAL. Yala electromagnetica aplicata pentru exterior YX-96A Deschidere: electrica sau cu cheie Consum: 1A la 12Vcc Forta de inchidere: 2000kgf Alte caracteristici: montare verticala


 
Imagine Yala Electromagnetica Aplicabila Cu Motor Si Senzor Magnetic Sx-10
 

Yala Electromagnetica Aplicabila Cu Motor Si Senzor Magnetic Sx-10 

Yala electromagnetica aplicabila cu motor si senzor magnetic SX-10. Yala electromagnetica aplicabila cu motor si senzor magneticASX-10 A Yala electromagnetica aplicabila cu motor si senzor magnetic Deschidere electrica (100mA/12V) sau manuala Buton in interior/Butuc cu chei in exterior Montare universala a stanga sau dreapta Material: inox A A