oferte si preturi in romania

Magazine A-Z

[resigilat] Camera Dome Safer Hdcvi Varifocala Hd 720p Ir 40 Metri

 
Imagine [resigilat] Camera Dome Safer Hdcvi Varifocala Hd 720p Ir 40 Metri
 
[resigilat] Camera Dome Safer Hdcvi Varifocala Hd 720p Ir 40 Metri 169.00 RON spre magazinul a2t.ro »

Camera dome HDCVI HD 720p varifocala A A Camera dome Safer este echipata cu un senzor de imagine Sony deA1/3 , 1.3 magapixeli. Imaginile inregistrate de aceasta camera vor avea o rezolutie HD 720p. Aceasta camera este compatibila cu DVR-uri HDCVI HD 720p. A Lentila varifocala de 2,8 - 12 mm ofera atat posibilitatea surprinderii de imagini de ansamblu asupra zonei care este supravegheata, cat si imagini mai restranse, concentrate pe anumite detalii. Astfel, in functie de nevoile tale, poti modifica unghiul de vizualizare. A In ceea ce priveste inregistrarea imaginilor pe timp de noapte, cu ajutorul acestei camere vei putea surprinde imagini pe o distanta de pana la 40 de metri. Acest lucru este (citeste mai mult...)

dubi.ro nu vinde produsul "[resigilat] Camera Dome Safer Hdcvi Varifocala Hd 720p Ir 40 Metri". Acesta este vândut în magazinul online a2t.ro

.

Cauta, verifica oferta si beneficiezi de pret redus doar aici. Găseste cele mai bune reduceri [resigilat] Camera Dome Safer Hdcvi Varifocala Hd 720p Ir 40 Metri pe dubi.ro. Poți cumpăra [resigilat] Camera Dome Safer Hdcvi Varifocala Hd 720p Ir 40 Metri de la sute de magazine online de încredere care expediază produse în toată România, având cele mai bune oferte [resigilat] Camera Dome Safer Hdcvi Varifocala Hd 720p Ir 40 Metri. Citeşte părerile cumpărătorilor de pe siteul nostru, vezi imagini cu [resigilat] Camera Dome Safer Hdcvi Varifocala Hd 720p Ir 40 Metri şi descoperă toate specificațiile. Doar pe dubi.ro poți găsi cele mai bune oferte şi reduceri la Resigilate. Cumpără la cel mai mic preț din ofertă sau alege din sutele de produse similare produsele dorite.

Exclusiv Online până la 50% Reducere. Ofertă Specială cu Livrare Rapidă, profită Astăzi. Cumpără Acum [resigilat] Camera Dome Safer Hdcvi Varifocala Hd 720p Ir 40 Metri !

Preţuri Resigilate în ofertă

Vezi oferte active cu reduceri de preturi la sute de magazine online ca emag, flanco, altex si multe alte magazine romanesti.

Cauta, verifica oferta si beneficiezi de pret redus doar aici pe dubi.ro

Găseste cele mai bune reduceri [resigilat] Camera Dome Safer Hdcvi Varifocala Hd 720p Ir 40 Metri pe dubi.ro. Poți cumpăra [resigilat] Camera Dome Safer Hdcvi Varifocala Hd 720p Ir 40 Metri de la sute de magazine online de încredere care expediază produse în toată România, având cele mai bune oferte [resigilat] Camera Dome Safer Hdcvi Varifocala Hd 720p Ir 40 Metri. Citeşte părerile cumpărătorilor de pe siteul nostru, vezi imagini cu [resigilat] Camera Dome Safer Hdcvi Varifocala Hd 720p Ir 40 Metri şi descoperă toate specificațiile. Doar pe dubi.ro poți găsi cele mai bune oferte şi reduceri la Resigilate. Cumpără la cel mai mic preț din ofertă sau alege din sutele de produse similare produsele dorite.

Aceste preturi şi transportul produselor sunt valide pentru toata România incluzand transportul în cele mai mari orase precum Bucureşti, Timişoara, Arad, Braşov, Tulcea, Galați, Cluj, Iaşi, Constanța, Craiova, Ploieşti, Oradea, Braila, Piteşti, Sibiu, Bacău, Targu Mureş, Baia Mare, Buzau, Botoşani, Satu Mare, Suceava, Piatra Neamț, Târgovişte, Focşani, Bistrița. Pentru mai multe detalii despre livrare te rugăm să te documentezi pe siteul/rile partenerilor noştri.

Alege din magazinele online disponibile aici: ofertele magazinelor romanesti

Cel mai mic pret gasit incepe de la 169.00 RON

 

Produse similare

 
Imagine [resigilat] Camera Dome Varifocala 2,8-12 Mm Turbo Hd 5 Mp Ir 30 Metri Safer
 

[resigilat] Camera Dome Varifocala 2,8-12 Mm Turbo Hd 5 Mp Ir 30 Metri Safer 

Camera dome cu lentila varifocala si rezolutie de 5 MP AA Camera dome Safer are un senzor de imagine CMOSA1/2.5 inch si o rezolutie mare de 5 megapixeli. Lentila varifocala 2,8 - 12 mm iti ofera posibilitatea sa surprinzi atat imagini de ansamblu, cat si imagini cu focus pe detalii, in functie de nevoile personale si caracteristicile spatiului. A Camera este functionala pe tehnologie Turbo HD si este...


 
Imagine [resigilat] Camera Full Hd, Hdcvi, Varifocala, Zoom Motorizat, Ir 60 M Safer
 

[resigilat] Camera Full Hd, Hdcvi, Varifocala, Zoom Motorizat, Ir 60 M Safer 

Camera Full HD cu lentila varifocala si zoom motorizat A Camera Safer SAF-BM2MP60VZ28 are un senzor de imagine CMOSA1/2.7 cu o rezolutie de inregistrare Full HD. Lentila varifocala cu care este echipata ofera un unghi de vizualizare reglabil intre 106A si 33A. Astfel, in functie de nevoile personale sau preferinte, puteti ajusta unghiul de fiecare data cand este necesar. Deci, cu ajutorul acestei camere...


 
Imagine [resigilat] Camera Dome Turbo Hd 5 Mp 3,6 Mm Ir 20 Metri Safer
 

[resigilat] Camera Dome Turbo Hd 5 Mp 3,6 Mm Ir 20 Metri Safer 

Camera dome Turbo HD cu rezolutie 5 MP AA Camera dome SaferASAF-DM5MP20F36 functioneaza pe tehnologie Turbo HD. Are un senzor de imagine CMOS deA1/2.5 inch si o rezolutie mare de 5 megapixeli. Aceasta rezolutie inalta va ajuta sa suprindeti detalii fine din locul pe care doriti sa il supravegheati. A Lentila fixa de 3,6 mm ofera un unghi de vizualizare de 81A. Acest unghi larg va permite sa surprindeti...