oferte si preturi in romania

Magazine A-Z

[resigilat] Camera Supraveghere Safer Dome Hdcvi Full Hd Cu Microfon

 
Imagine [resigilat] Camera Supraveghere Safer Dome Hdcvi Full Hd Cu Microfon
 
[resigilat] Camera Supraveghere Safer Dome Hdcvi Full Hd Cu Microfon 239.00 RON spre magazinul a2t.ro »

Vizibilitate nocturna pana la 20 metri A A Camera de supraveghere dome SaferAeste dotata cu led-uri IR care pot lumina pana la 20 metri pe timp de noapte. Camera dispune de un filtru infrarosu IR CUT care se activeaza automat cand iluminarea scade. Rezultatul? Imagini clare si pe timpu noptii. A A A A A A Fara probleme legate de zgomotul de imagine A Cu camera dome SaferApoti inregistraAimagini mai bune in lumina scazuta, datorita functiei 3D DNR.AAtunci cand iluminarea este dificila sau insuficienta, poate aparea un efect numit zgomot de imagine. Functia digitala 3DNR imbunatateste imaginile si scade pirecii' de imagine pentru ca dumneavoastra sa vedeti totul mai clar.A A A A A A A A A A A A (citeste mai mult...)

dubi.ro nu vinde produsul "[resigilat] Camera Supraveghere Safer Dome Hdcvi Full Hd Cu Microfon". Acesta este vândut în magazinul online a2t.ro

.

Cauta, verifica oferta si beneficiezi de pret redus doar aici. Găseste cele mai bune reduceri [resigilat] Camera Supraveghere Safer Dome Hdcvi Full Hd Cu Microfon pe dubi.ro. Poți cumpăra [resigilat] Camera Supraveghere Safer Dome Hdcvi Full Hd Cu Microfon de la sute de magazine online de încredere care expediază produse în toată România, având cele mai bune oferte [resigilat] Camera Supraveghere Safer Dome Hdcvi Full Hd Cu Microfon. Citeşte părerile cumpărătorilor de pe siteul nostru, vezi imagini cu [resigilat] Camera Supraveghere Safer Dome Hdcvi Full Hd Cu Microfon şi descoperă toate specificațiile. Doar pe dubi.ro poți găsi cele mai bune oferte şi reduceri la Resigilate. Cumpără la cel mai mic preț din ofertă sau alege din sutele de produse similare produsele dorite.

Exclusiv Online până la 50% Reducere. Ofertă Specială cu Livrare Rapidă, profită Astăzi. Cumpără Acum [resigilat] Camera Supraveghere Safer Dome Hdcvi Full Hd Cu Microfon !

Preţuri Resigilate în ofertă

Vezi oferte active cu reduceri de preturi la sute de magazine online ca emag, flanco, altex si multe alte magazine romanesti.

Cauta, verifica oferta si beneficiezi de pret redus doar aici pe dubi.ro

Găseste cele mai bune reduceri [resigilat] Camera Supraveghere Safer Dome Hdcvi Full Hd Cu Microfon pe dubi.ro. Poți cumpăra [resigilat] Camera Supraveghere Safer Dome Hdcvi Full Hd Cu Microfon de la sute de magazine online de încredere care expediază produse în toată România, având cele mai bune oferte [resigilat] Camera Supraveghere Safer Dome Hdcvi Full Hd Cu Microfon. Citeşte părerile cumpărătorilor de pe siteul nostru, vezi imagini cu [resigilat] Camera Supraveghere Safer Dome Hdcvi Full Hd Cu Microfon şi descoperă toate specificațiile. Doar pe dubi.ro poți găsi cele mai bune oferte şi reduceri la Resigilate. Cumpără la cel mai mic preț din ofertă sau alege din sutele de produse similare produsele dorite.

Aceste preturi şi transportul produselor sunt valide pentru toata România incluzand transportul în cele mai mari orase precum Bucureşti, Timişoara, Arad, Braşov, Tulcea, Galați, Cluj, Iaşi, Constanța, Craiova, Ploieşti, Oradea, Braila, Piteşti, Sibiu, Bacău, Targu Mureş, Baia Mare, Buzau, Botoşani, Satu Mare, Suceava, Piatra Neamț, Târgovişte, Focşani, Bistrița. Pentru mai multe detalii despre livrare te rugăm să te documentezi pe siteul/rile partenerilor noştri.

Alege din magazinele online disponibile aici: ofertele magazinelor romanesti

Cel mai mic pret gasit incepe de la 239.00 RON

 

Produse similare

 
Imagine [resigilat] Camera Full Hd, Hdcvi, Varifocala, Zoom Motorizat, Ir 60 M Safer
 

[resigilat] Camera Full Hd, Hdcvi, Varifocala, Zoom Motorizat, Ir 60 M Safer 

Camera Full HD cu lentila varifocala si zoom motorizat A Camera Safer SAF-BM2MP60VZ28 are un senzor de imagine CMOSA1/2.7 cu o rezolutie de inregistrare Full HD. Lentila varifocala cu care este echipata ofera un unghi de vizualizare reglabil intre 106A si 33A. Astfel, in functie de nevoile personale sau preferinte, puteti ajusta unghiul de fiecare data cand este necesar. Deci, cu ajutorul acestei camere...


 
Imagine [resigilat] Camera Dome Safer Hdcvi Varifocala Hd 720p Ir 40 Metri
 

[resigilat] Camera Dome Safer Hdcvi Varifocala Hd 720p Ir 40 Metri 

Camera dome HDCVI HD 720p varifocala A A Camera dome Safer este echipata cu un senzor de imagine Sony deA1/3 , 1.3 magapixeli. Imaginile inregistrate de aceasta camera vor avea o rezolutie HD 720p. Aceasta camera este compatibila cu DVR-uri HDCVI HD 720p. A Lentila varifocala de 2,8 - 12 mm ofera atat posibilitatea surprinderii de imagini de ansamblu asupra zonei care este supravegheata, cat si imagini...


 
Imagine [resigilat] Camera Supraveghere Dome 1 Megapixel Ahd Safer
 

[resigilat] Camera Supraveghere Dome 1 Megapixel Ahd Safer 

Aceste camere de supraveghere pot inregistra imagini clare de mare rezolutie, si transmit semnalul pe acelasi cablu coaxial sau FTP existent. Pot transmite imaginiAdeArezolutie 720P (1280x720 pxieli) la 25 cadre pe secunda. Camera are lentila fixa si poate sa lumineze pe timpul noptii cu ajutorul led-urilor IR pana la 20 metri A A