oferte si preturi in romania

Magazine A-Z

[resigilat] Set Karaoke 2x42w Cu Player Mp3, Bluetooth Si Microfon Wireless

 
Imagine [resigilat] Set Karaoke 2x42w Cu Player Mp3, Bluetooth Si Microfon Wireless
 

Astăzi -7.00% (economiseşti 50 RON)

[resigilat] Set Karaoke 2x42w Cu Player Mp3, Bluetooth Si Microfon Wireless 599.00 RON spre magazinul a2t.ro »

[RESIGILAT] Set Karaoke 2X42W cu player Mp3, Bluetooth si microfon wireless. Set Karaoke 2X42W cu player Mp3, Bluetooth si microfon wirelessAKRUGER&MATZ A Descriere: a Putere iesire: 2x 42 W a Raspuns in frecventa: 50 Hz ~ 20 kHz a Nivel intrare: < 500 mV a Raport semnal/zgomot: a 60 dB a THD: 0,1 % a Separare canale: a 40 dB a Impedanta: 4 a, a Radio FM: Da a Alimentare: 220 ~ 240 V; 50/60 Hz a Versiune Bluetooth: 4.0 a Raza de actiune Bluetooth: pana la 10 m a Porturi I/O: 2x RCA, coaxial, optic, terminale difuzor, 2 x intrare microfon, USB, cititor carduri SD a Diametre difuzoare: 8a, 4a, 2a a Inclus in colet: telecomanda, microfon wireless a Culoare: bej

dubi.ro nu vinde produsul "[resigilat] Set Karaoke 2x42w Cu Player Mp3, Bluetooth Si Microfon Wireless". Acesta este vândut în magazinul online a2t.ro

.

Cauta, verifica oferta si beneficiezi de pret redus doar aici. Găseste cele mai bune reduceri [resigilat] Set Karaoke 2x42w Cu Player Mp3, Bluetooth Si Microfon Wireless pe dubi.ro. Poți cumpăra [resigilat] Set Karaoke 2x42w Cu Player Mp3, Bluetooth Si Microfon Wireless de la sute de magazine online de încredere care expediază produse în toată România, având cele mai bune oferte [resigilat] Set Karaoke 2x42w Cu Player Mp3, Bluetooth Si Microfon Wireless. Citeşte părerile cumpărătorilor de pe siteul nostru, vezi imagini cu [resigilat] Set Karaoke 2x42w Cu Player Mp3, Bluetooth Si Microfon Wireless şi descoperă toate specificațiile. Doar pe dubi.ro poți găsi cele mai bune oferte şi reduceri la Resigilate. Cumpără la cel mai mic preț din ofertă sau alege din sutele de produse similare produsele dorite.

Exclusiv Online până la 50% Reducere. Ofertă Specială cu Livrare Rapidă, profită Astăzi. Cumpără Acum [resigilat] Set Karaoke 2x42w Cu Player Mp3, Bluetooth Si Microfon Wireless !

Preţuri Resigilate în ofertă

Vezi oferte active cu reduceri de preturi la sute de magazine online ca emag, flanco, altex si multe alte magazine romanesti.

Cauta, verifica oferta si beneficiezi de pret redus doar aici pe dubi.ro

Găseste cele mai bune reduceri [resigilat] Set Karaoke 2x42w Cu Player Mp3, Bluetooth Si Microfon Wireless pe dubi.ro. Poți cumpăra [resigilat] Set Karaoke 2x42w Cu Player Mp3, Bluetooth Si Microfon Wireless de la sute de magazine online de încredere care expediază produse în toată România, având cele mai bune oferte [resigilat] Set Karaoke 2x42w Cu Player Mp3, Bluetooth Si Microfon Wireless. Citeşte părerile cumpărătorilor de pe siteul nostru, vezi imagini cu [resigilat] Set Karaoke 2x42w Cu Player Mp3, Bluetooth Si Microfon Wireless şi descoperă toate specificațiile. Doar pe dubi.ro poți găsi cele mai bune oferte şi reduceri la Resigilate. Cumpără la cel mai mic preț din ofertă sau alege din sutele de produse similare produsele dorite.

Aceste preturi şi transportul produselor sunt valide pentru toata România incluzand transportul în cele mai mari orase precum Bucureşti, Timişoara, Arad, Braşov, Tulcea, Galați, Cluj, Iaşi, Constanța, Craiova, Ploieşti, Oradea, Braila, Piteşti, Sibiu, Bacău, Targu Mureş, Baia Mare, Buzau, Botoşani, Satu Mare, Suceava, Piatra Neamț, Târgovişte, Focşani, Bistrița. Pentru mai multe detalii despre livrare te rugăm să te documentezi pe siteul/rile partenerilor noştri.

Alege din magazinele online disponibile aici: ofertele magazinelor romanesti

Cel mai mic pret gasit incepe de la 599.00 RON